Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 04.00, περίπου 10 άγνωστοι, που βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Από την επίθεση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά αργότερα τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κατηγορία σε βάρος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το Α.Τ. Καισαριανής είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα την 26η Φεβρουαρίου 2018. Στην επίθεση είχε τραυματιστεί και ένας οδηγός ταξί, που έτυχε να περνάει από το σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πυρπόλησαν το Ι.Χ. της Μίνας Καραμήτρου στην περιοχή του Παπάγου

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα το αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας Μίνας Καραμήτρου.

Στις 02.30, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της επί της οδού Αδριανουπόλεως 21, στην περιοχή του Παπάγου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» η Μίνα Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν τη φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα, ώστε να μην επεκταθεί στα διαμερίσματα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι επιθέσεις δεν αποκλείεται να αποτελούν ενέργειες διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης