Εισβολή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σημειώθηκε από κρανοφόρους, κατά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα γίνει ή όχι κατάληψη, όπως καταγγέλλουν φοιτητές στα foititikanea.gr.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία φοιτητών, κρανοφόροι εισέβαλαν στον εσωτερικό χώρο και «άτομα με κράνη και αντικείμενα στο χέρι (σαν κοντάρια μού φανήκανε) περνάνε ακριβώς από μπροστά μου και αρχίζουνε να χτυπούν ένα παιδί στο κεφάλι… Μια φοιτήτρια ανέβηκε να μιλήσει, άγνωστοι εισέβαλαν στην αίθουσα, την μπουγέλωσαν και την ανάγκασαν να κατέβει…».

Οι φοιτητές καταγγέλλουν ακόμη ότι τις τελευταίες ημέρες φοβούνται να εκφραστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, για να μη στιγματιστούν. «Πολλοί φίλοι, γνωστοί, συμφοιτητές, άγνωστα παιδιά, που πιάσαμε κουβέντα στη σχολή για τα τρέχοντα, μου έδωσαν να καταλάβω τις τελευταίες μέρες πόσο πολύ φοβούνται να ανέβουν στο βήμα, να πάρουν τον λόγο, να γράψουν κάτι στο Facebook, να ανοίξουν το στόμα τους και να μοιραστούν απόψεις και ιδέες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης