Μία καλοστημένη… επιχείρηση καλλιέργειας χασίς είχε στήσει ένας 57χρονος άνδρας στη Μεσαρά Ηρακλείου με τις αστυνομικές αρχές να βάζουν τέλος στη δράση του.

Ο 57χρονος άνδρας καλλιεργούσε χασίς τόσο σε ένα χωράφι που είχε, όσο και μέσα στο σπίτι του με τη μέθοδο της υδροπονίας. Μάλιστα, είχε καταφέρει και συγκεντρώσει μία μεγάλη ποσότητα χασισελαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του

Για αρκετό καιρό οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση του 57χρονου τον οποίον και είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συντονισμένη επιχείρηση για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Οι αστυνομικοί πρώτα έκαναν έλεγχο στο σπίτι αλλά και το διπλανό χωράφι, το οποίο του ανήκει.

Στο χωράφι βρήκαν 52 δενδρύλλια χασίς ενώ σε ένα θερμοκήπιο που είχε φτιάξει ο 57χρονος βρήκαν άλλα δέκα χασισόδεντρα.

Μέσα στο σπίτι οι αρχές εντόπισαν συσκευασίες με 682,58 γραμμάρια χασίς αλλά και ένα πλήρες εργαστήριο υδροπονικές κάνναβης (ανεμιστήρας, 2 συσκευές φωτισμού και θερμότητας αποτελούμενη από σαράντα οκτώ 48 λαμπτήρες έκαστη), σπόροι κάναβης συνολικού βάρους 1,5 κιλό, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και 700 ευρώ σε μετρητά.

Στην επιχείρηση οι αστυνομικοί βρήκαν 10 φιαλίδια τα οποία περιείχαν 100ml το κάθε ένα από χασισέλαιο και ένα γυάλινο δοχείο στο οποίο υπήρχαν δύο κιλά χασισέλαιο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή; cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης