Ο… ακλόνητος κ. Αντώνης Στεργιώτης, η θητεία του οποίου ως προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) έχει λήξει από τις 19 Δεκεμβρίου 2015, όχι μόνο συνεχίζει στο πόστο του, αλλά εξακολουθεί να μοιράζει και μεροκάματα στους δικούς του ανθρώπους.

Τα «ΝΕΑ» έφεραν στο φως μία υπόθεση για τον στενό συνεργάτη του επικεφαλής της ΕΕΕΠ Δημήτρη Παναγέα, ο οποίος πήρε δουλειές ύψους 17.500 ευρώ με απευθείας ανάθεση. Προφανώς και δεν χρειάστηκε κανένας διαγωνισμός, καθώς και εκεί ακολουθήθηκε το γνωστό κόλπο του «σπασίματος» των συμβάσεων με μικρότερα ποσά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», ο δικηγόρος κ. Παναγέας τοποθετήθηκε από τον Α. Στεργιώτη στην τριμελή επιτροπή της ΕΕΕΠ που ελέγχει τον ΟΠΑΠ. Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο κ. Παναγέας -εκτός από πρώην στέλεχος του Καζίνο Λουτρακίου στο οποίο θήτευσαν μαζί με τον Α. Στεργιώτη- είναι πρώην υπάλληλος του ΟΠΑΠ και μάλιστα διεκδικεί δικαστικώς αποζημίωση εκατομμυρίων ευρώ (!) και επαναπρόσληψη στον Οργανισμό.

Ο κ. Παναγέας υποχρεώθηκε σε παραίτηση μετά το σκάνδαλο. Ωστόσο, η ΕΕΕΠ φαίνεται πως έχει… μέλι και η επιστροφή του ως «εξωτερικού συνεργάτη» δεν άργησε να έρθει. Όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της Διαύγειας, ο κ. Παναγέας φέρεται να έχει εισπράξει 17.500 ευρώ για νομικές υπηρεσίες στην ΕΕΕΠ από τον περασμένο Οκτώβριο έως σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης