Έως τις 27 Οκτωβρίου παρατείνεται – για τελευταία φορά – η προθεσμία συλλογής δηλώσεων κτηματογράφησης στην Πάρνηθα (περιοχές του Δήμου Ωρωπού Αττικής και του Δήμου Τανάγρας Βοιωτίας)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου Εθνικής Κτηματογράφησης , δίνεται παράταση για τους κατοίκους εσωτερικού οι οποίοι έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων Αυλώνος, Αφιδνών, Μαλακάσης και Πολυδενδρίου του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και των Προκαποδιστριακών Δήμων Οινοφύτων (Τοπικά διαμερίσματα Αγίου Θωμά, Κλειδίου και Οινοφύτων) και Δερβενοχωρίων (Τοπικά διαμερίσματα Δάφνης, Πύλης, Σκούρτων και Στεφάνης) του Καλλικρατικού Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της έντονης κινητοποίησης των πολιτών και αύξησης του αριθμού των υποβαλλομένων δηλώσεων τις τελευταίες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον τρόπο αυτό δίνεται επαρκής χρόνος στους δικαιούχους προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες για την υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περιοχές (προκαποδιστριακοί ΟΤΑ) στις οποίες πραγματοποιείται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας εμφανίζονται αναλυτικά παρακάτω:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης