Ακόμη ένα κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο Κερατσίνι.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε κατάστημα στην περιοχή, συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, η υπεύθυνη του καταστήματος, 44 χρόνων, για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα παράνομα παίγνια και ένας άντρας, 36 χρόνων υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης στα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των θαμώνων συνελήφθη ένας ακόμη άντρας, 47 χρόνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά και σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ.

Παράλληλα, διαπιστώθηκαν και παραβάσεις της εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα, μη επίδειξη του Ειδικού Βιβλίου Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού, ανασφάλιστη δηλαδή εργασία της 44χρονης υπεύθυνης, μη επίδειξη του φορολογικού ταμειακού μηχανισμού και μη καταβολή του νομίμου τέλους για δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια για την διενέργεια ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, 50 χρόνων, που απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου, αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης