Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων, εντοπίστηκε στο Κερατσίνι Αττικής, κατάστημα – καφενείο, μέσα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (02-10-2014) το απόγευμα, στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Κερατσίνι, συνελήφθησαν ένας 51χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος – ιδιοκτήτης του καταστήματος και δύο ακόμα ημεδαποί, ηλικίας 35 και 54 ετών, ως παίκτες στα απαγορευμένα τυχερά παίγνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα – κατά περίπτωση – για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά στα παίγνια.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 51χρονος ημεδαπός ως ιδιοκτήτης – υπεύθυνος του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία πέντε  ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λογισμικό απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, ενώ υπήρχαν τοποθετημένα και δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, για τη διενέργεια παιγνίων με παιγνιόχαρτα.

Επιπλέον, κατά την έρευνα στους χώρους της επιχείρησης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των σαράντα πέντε (45) ευρώ, το οποίο θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στην Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών για φύλαξη.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης