Την παράσταση έκλεψε και φέτος η αεροπορική επίδειξη από το F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, μετά το τέλος της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια του σμηναγού Σ. Στράλη ο οποίος προέτρεψε τους Έλληνες να κρατάνε το κεφάλι ψηλάΟ σμηναγός Σωτήρης Στράλης από το αεροσκάφος ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Θεσσαλονικείς και προέτρεψε τους Έλληνες να κρατάνε το κεφάλι ψηλά. 

«Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά Μακεδονία. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά και σας καλεί για μια ακόμη φορά: Σηκώστε το κεφάλι ψηλά» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνήτης του F-16.

Το μήνυμα του πιλότου από το αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της επίδειξης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Το F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους «Ζευς» (F-16 Demo Team) συγκέντρωσε τα βλέμματα με τους εντυπωσιακούς ελιγμούς στον ουρανό.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ακροβατική επίδειξη F16 μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014, 08:40

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης