Εντάλματα σύλληψης σε βάρος δύο Τούρκων λαθρεμπόρων ναρκωτικών εξέδωσε η 3η τακτική ανακρίτρια Πειραιά, Ασπασία Αλβανού, που αφορούν στην οργάνωση και τη χρηματοδότηση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης -κατά Γιαννουσάκη τριών- με το δεξαμενόπλοιο «Noor1».

Πρόκειται για δύο πρόσωπα που είχε κατονομάσει ο ισοβίτης Ε. Γιαννουσάκης και συγκεκριμένα για τον Τούρκο λαθρέμπορο Νάτσι Σερίφι Ζιντάστι και συγγενή του που έχει αλυσίδα εστιατορίων στη Μ. Βρετανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η απόρρητη κατάθεση δόθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2015 με τον Ε. Γιαννουσάκη να υποδεικνύει τον Νάτσι Σερίφι Ζιντάστι και τον «Άλεξ» Ριγκαμπάτι, ως τους χρηματοδότες της μεταφοράς της ηρωίνης ενώ είχε προσκομίσει και βίντεο από συνάντηση τους στην Κωνσταντινούπολη.

«Αυτοί οι δύο που φαίνονται στο βίντεο, τα ονόματα που μου συστήθηκαν είναι Γκαμάλ και Άλεξ (…) Αυτά τα στοιχεία που προσκόμισα είναι τα μοναδικά που πιστοποιούν ποιοι είναι οι χρηματοδότες της ηρωίνης ενώ χαρακτηριστικά στο 16 δευτερολέπτων βίντεο ακούγονται να πιστοποιούν τις λεπτομέρειες της φόρτωσης των ναρκωτικών» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Μ. Γιαννουσάκης στην ένορκη κατάθεση του την οποία επανέλαβε εντός του Καλοκαιριού του 2017 όταν κλήθηκε από την ανακρίτρια Πειραιά.

Παρακολουθήστε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ευθύμη Γιαννουσάκη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στο οποίο αναφέρεται στην ανακρίτρια Αλβανού και στους Τούρκους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άντε με το καλό να συμβεί το ίδιο και με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης