Στα ίχνη κυκλώματος ενστόλων που διακινούσαν οπλισμό από την Κρήτη στην Αθήνα, ο οποίος είχε ως τελικούς παραλήπτες συμμορίες και εγκληματικές ομάδες, βρίσκεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

οι ένστολοι μετέφεραν με πλοίο πιστόλια κι άλλο οπλισμό από την Κρήτη στην Αθήνα, και ήταν υπό παρακολούθηση από τους αστυνομικούς του κλιμακίου των «Αδιάφθορων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ύστερα από έρευνες και παρακολουθήσεις των τηλεφώνων των εμπλεκομένων, οι αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων φέρεται να κατέληξαν σε δύο αστυνομικούς που υπηρετούν στη ΓΑΔΑ και σ’ έναν τρίτο που υπηρετεί στην Κρήτη. Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Χανιά και Ρέθυμνο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ένστολοι μετέφεραν με πλοίο πιστόλια κι άλλο οπλισμό από την Κρήτη στην Αθήνα, και ήταν υπό παρακολούθηση από τους αστυνομικούς του κλιμακίου των «Αδιάφθορων», που είχε πάει στο νησί για τις έρευνες. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ιδιώτης.

Επισήμως, από το αρχηγείο της αστυνομίας τηρούν σιγήν ιχθύος μέχρι στιγμής και δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης