Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα παιδιά και τους νέους στον ακριτικό Έβρο, μέσω της δράσης «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας». Με παρεμβάσεις που εστιάζουν στην ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση και περίθαλψη, στηρίζει  4.242 παιδιά και νέους σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και δήμους. 

Με αφορμή το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στον Έβρο τα τρία τελευταία χρόνια, η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, δήλωσε: «Η παρουσία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», τα τρία τελευταία χρόνια, στον ακριτικό Έβρο ξεπερνά πλαίσια και περιορισμούς, εξελίσσεται και δυναμώνει πάνω στις αρχές και τις αξίες του της κοινωνικής αλληλεγγύης, φέρνει απτά αποτελέσματα μέσα από, αληθινά, μεγάλες πράξεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί σε κάθε βήμα της Ένωσης, Μαζί, γιατί κανείς δεν περισσεύει στη δέσμευση για διαρκή ανάληψη πρωτοβουλιών προς όφελος όλων των παιδιών και των οικογενειών τους. Η «Μαζί για το Παιδί» αποδεικνύει, καθημερινά, την ευαισθησία της και το ενδιαφέρον της για ουσιαστικές ενέργειες και παρεμβάσεις σε θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με πρώτιστο στόχο τις ίσες ευκαιρίες και την ανεμπόδιστη πρόσβαση στους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας.

Έχω εκφράσει, επανειλημμένα, την ειλικρινή και αμέριστη εκτίμηση και τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της Ένωσης, που αναγνωρίζουν, ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Η αξία του έργου σας και η πολύτιμη προσφορά σας κάνουν σημαντική διαφορά στην καθημερινότητα των παιδιών και των οικογενειών τους και αποτελούν για όλους μας εξαιρετικό παράδειγμα και ισχυρό κίνητρο.»

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ανέφερε: «Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε καθημερινά στα 25 χρόνια λειτουργίας μας για τη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων που θα προσφέρουν ίσες ευκαιρίες στα παιδιά και τους νέους που βρίσκονται σε κάθε σημείο της χώρας μας. Βρεθήκαμε για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Έβρο για να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στο όραμα μας, να έχουν όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση τους και στη ζωή τους, καθώς και τους τοπικούς φορείς που συνεργάστηκαν μαζί μας για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης