Φωτορεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε το πρωί της Παρασκευής υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Μενίδι, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Φιλαδελφείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το zougla.gr, λίγο πριν από τις 11.30 το πρωί, δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου απέσπασαν, άγνωστο μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό.

Κατά τη διάρκεια της ληστείας σημειώθηκε και ένας πυροβολισμός για εκφοβισμό, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες.

Η εισβολή των δύο δραστών αποτυπώνεται σε video-ντοκουμέντο, το οποίο εξασφάλισε και παρουσιάζει το zougla.gr. Όπως μπορείτε να δείτε, ο ένας εξ αυτών παραμένει στην είσοδο του καταστήματος, ενώ ο συνεργός του κατευθύνεται πίσω από τα ταμεία και αρχίζει να αρπάζει τα διαθέσιμα χαρτονομίσματα. Έπειτα από περίπου 10 δευτερόλεπτα (επισημαίνεται με κόκκινο κύκλο), ο δράστης που βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο σηκώνει το όπλο και πυροβολεί μία φορά στον αέρα. Εν συνεχεία ξαναγεμίζει το όπλο και παραμένει στη θέση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε 40 δευτερόλεπτα όλα έχουν τελειώσει. Οι δύο ληστές έχουν αρπάξει ό,τι μπορούν και αποχωρούν. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης