Μαγνήτης απεδείχθησαν για τους ληστές τα γεμάτα ταμεία καταστημάτων στην Αττική παραμονή της Black Friday. Δύο ληστείες σημειώθηκαν σε σούπερ μάρκετ το βράδυ της Πέμπτης ακόμη μια νωρίτερα στο κατάστημα Πλαίσιο στη Μεταμόρφωση αλλά και σε πρατήριο καυσίμων στη Βαρυμπόμπη. 

Ληστείες σε σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι και τον Χολαργό

Δύο ληστείες σημειώθηκαν στο Χαλάνδρι και στον Χολαργό αντίστοιχα σε σούπερ μάρκετ. Η πρώτη έγινε στις 20:40 όταν δύο ληστές εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ του Χαλανδρίου και υπό την απειλή όπλου, κινητοποίησαν πελάτες και προσωπικό, άρπαξαν τα χρήματα από τα ταμεία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα αργότερα, στις 21:30 άλλοι δύο δράστες με τον ίδιο περίπου τρόπο δράσης εισέβαλαν σε άλλο σούπερ μάρκετ στον Χολαργό, στη συμβολή των οδών Μουμπουλίνας και Τερψιχόρης και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και αφού συγκέντρωσε στοιχεία, ξεκίνησε την αναζήτηση των δραστών.

Ληστεία με πυροβολισμούς στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς στον αέρα σημειώθηκε στις 9 παρά δέκα το βράδυ της Πέμπτης στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών «Πλαίσιο» που βρίσκεται επί της οδού Φαβιέρου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις ένοπλοι αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία του καταστήματος επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διαφυγή τους μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Λήστεψαν πρατήριο καυσίμων και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του υπαλλήλου

Δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους λήστεψαν πρατήριο καυσίμων το απόγευμα της Πέμπτης στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο 19ο χλμ. στο ύψος της Βαρυμπόμπης. 

Οι δράστες με την απειλή όπλων αλλά και με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν τον υπάλληλο, του αφαίρεσαν τις εισπράξεις από το ταμείο και στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητό του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης