Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου οδηγούνται ο 54χρονος και ο 21χρονος γιος του, προκειμένου να απολογηθούν για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στα Ανώγεια το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων και στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Μανώλη Στρατάκη.

Οι δύο άνδρες μετά την παράδοσή τους στις αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, όπως γράφει το cretapost.gr.

Την ίδια ώρα, τα αστυνομικά μέτρα περιμετρικά τόσο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου όσο και στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν δρακόντεια υπό τον φόβο αντιποίνων από συγγενείς του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος και ο 21χρονος δεν παραδόθηκαν σε αστυνομικό τμήμα, αλλά έκλεισαν «ραντεβού» με τους αστυνομικούς σε δρόμο των Σισών -που βρίσκεται στα σύνορα των Νομών Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής, από όπου και συλλέγονται στοιχεία που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και από άλλο όπλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης