Μονόδρομο αποτέλεσε, μετά την αναρρωτική άδεια που έλαβε ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του «Ανδρέας Παπανδρέου», η απόφαση για την εναλλάξ εφημερία σε επίπεδο Νομού, των Παθολογικών Κλινικών των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας για το μήνα Απρίλιο. Μια απόφαση η οποία ελήφθη ομόφωνα, κάτω από την πίεση της ξαφνικής απουσίας ακόμα ενός ειδικευμένου ιατρού από την Παθολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου που ως γνωστό αντιμετωπίζει εδώ και μήνες σοβαρά προβλήματα λειτουργίας.

Στη διάρκεια χθεσινής έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό το Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Βασίλη Δημόπουλο και τη συμμετοχή του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου, Ανδρίτσαινας, Γαστούνης Ν. Χαροκόπου, του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ν.Μ. Πύργου Θ. Γιαννόπουλου, του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Μ. Αμαλιάδας Κ. Καραίνδρου καθώς και των Παθολόγων Πύργου Χ. Μπίκα και Μ. Καλαπόδη και Αμαλιάδας Ε. Δρόσσου και Γ. Αλεξόπουλου αναζητήθηκε ο καλύτερος δυνατός τρόπος εφημέρευσης των δυο κλινικών χωρίς να προκληθούν προβλήματα στην ασφαλή λειτουργία τους. Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, για το μήνα Απρίλιο, οι δυο Παθολογικές κλινικές θα εφημερεύουν μέρα παρά μέρα σε επίπεδο Νομού, στηριζόμενες ταυτόχρονα και από Γενικούς Ιατρούς και Παθολόγους που θα μετακινηθούν από τα Κέντρα Υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση αυτή ωστόσο, της εναλλάξ εφημερίας, αναμένεται να προκαλέσει νέα ταλαιπωρία σε όσους Ηλείους χρειαστεί κατά το μήνα Απρίλιο, να νοσηλευτούν σε Παθολογική κλινική.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πρωινή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης