Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στο κέντρο της Αθήνας: Το Christmas Factory στην Τεχνόπολη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019, 11:17
Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στο κέντρο της Αθήνας: Το Christmas Factory στην Τεχνόπολη

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Εικονολήπτης: Χάρης Γκίκας

Η Αθήνα έχει φορέσει για τα καλά τα γιορτινά της και οι επιλογές είναι πολλές, για όσους θέλουν να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, να διασκεδάσουν με την οικογένειά τους, να «γνωρίσουν» τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του, αλλά και να ζήσουν παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες ιστορίες!

Το zougla.gr πραγματοποίησε οδοιπορικό στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα και σας παρουσιάζει το Christmas Factory στο Γκάζι!

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στήθηκε ένα πραγματικό... χριστουγεννιάτικο χωριό. Στη βόλτα σας θα περιηγηθείτε στο λούνα παρκ που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, θα φάτε στα κιόσκια που έχουν στηθεί, ενώ μπορείτε να αγοράσετε τα γούρια σας και άλλα είδη δώρων.

Το σημαντικότερο, θα γνωρίσετε τον Άη Βασίλη και τη... σύζυγό του (!), θα του γράψετε γράμμα με τις επιθυμίες σας και θα μάθετε πώς εργάζονται τα ξωτικά του! Απαραίτητη είναι και η επίσκεψη στο Toy's Factory, με άφθονα παιχνίδια που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, στο Fun Factory, τον μεγάλο φουσκωτό παιδότοπο και, για το τέλος, θα γλυκαθείτε με τις καλύτερες λιχουδιές στο Sweet Factory!

Δείτε το οδοιπορικό του zougla.gr και την ξενάγηση από τους υπεύθυνους του χώρου:

 

Εισιτήριο: 6 ευρώ (5 ευρώ το μειωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019, 11:22