Αυτός είναι ο τίτλος του προγράμματος του δωρεάν εμβολιασμού για παιδιά που μένουν στον Δήμο Κορυδαλλού. Ο κόσμος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας, δεν μπορεί να εμβολιάσει ακόμα και τα παιδιά του. Την πρόθεση του όμως να εμβολιαστούν παιδιά αποφάσισε ο Δήμος σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Αποστολή Άνθρωπος» . Πρόκειται για μια πράξη αγάπης και αλληλοβοήθειας προς τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες που ζουν μια δεύτερη κατοχή.

Η zougla.gr επικοινώνησε με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Λαμπρινή Μάνου η οποία δήλωσε: «Ο εμβολιασμός αυτός πραγματοποιείται , από τον Δήμο Κορυδαλλού σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Αποστολή Άνθρωπος». Η δράση ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και βρίσκεται στην 3η φάση. Είναι συνεχείς οι φάσεις που πραγματοποιούνται για τους εμβολιασμούς. Σαφώς και γίνεται παιδιατρικός έλεγχος για τυχόν παιδικές αρρώστιες από εθελοντή παιδίατρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επίσης γίνεται οδοντιατρικός έλεγχος για την καταγραφή της στοματικής υγιεινής. Δυστυχώς υπάρχει θετική ανταπόκριση καθώς, μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί γύρω στα 60 παιδιά και το λέω αυτό διότι όλο και περισσότερες οικογένειες είναι ανασφάλιστες χωρίς ιατρική περίθαλψη» συμπλήρωσε.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Τζωρτζίνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης