Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι η οικονομική κρίση και η μείωση των οικογενειακών προϋπολογισμών, έσπρωξε χιλιάδες Ελληνίδες σε μια… επιχειρηματική δραστηριότητα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

Προσφέροντας θέαμα σεξουαλικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, γυναίκες της διπλανής πόρτας καταφέρνουν να αυξάνουν το οικογενειακό εισόδημα αφού υπάρχουν παραθυράκια στους νόμους που τους επιτρέπουν να εισπράττουν χρήματα από τέτοιου είδους υπηρεσίες χωρίς να φορολογούνται από το ελληνικό κράτος για τα έσοδά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βασική πρακτική που ακολουθείται προέρχεται από ανάλογες επιχειρηματικές δραστηριότητες ανά την υφήλιο, όπως για παράδειγμα οι εισπράξεις από διαφημιστικά έσοδα στη google, οι οποίες αποδίδονται αφού έχουν παρακρατηθεί και οι φόροι!

Έτσι το τελικό ποσό που κατατίθεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των κυριών αυτών είναι καθαρό και δεν φορολογείται από τον ελληνικό δημόσιο δεδομένου ότι οι όποιοι φόροι έχουν εισπραχθεί εκτός Ελλάδας!

Μια πρόσφατη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με άλλες ελληνικές υπηρεσίες που εξειδικεύονται στην πάταξη της φοροδιαφυγής, έδειξε ότι περισσότερες από 3.000 Ελληνίδες – οι οποίες δεν είναι επαγγελματίες του χώρου – δραστηριοποιούνται στην παροχή ιντερνετικών σεξουαλικών υπηρεσιών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλες «δραστηριότητες» ασκούν και πλήθος ζευγαριών – κυρίως νέων – που θεωρούν ότι αφενός έτσι αποκομίζουν χρηματικά οφέλη, αφετέρου ικανοποιούν και προχωρημένες μορφές αναζητήσεων στο σεξ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή.

Με βάση τα ίδια στοιχεία, τα οποία προέρχονται και από διεθνείς υπηρεσίες καταπολέμησης των σεξουαλικών και οικονομικών εγκλημάτων, οι δραστηριοποιούμενοι στον τομέα αυτό, δεν διαπράττουν κάποιο έγκλημα αφού, επισήμως τουλάχιστον, επιθυμούν τη σχετική ενασχόλησή τους στην παγκόσμια βιομηχανία του σεξ.

Οπότε πολύ δύσκολα μπορεί να καταπολεμηθεί μία μη παράνομη επιχειρηματική κίνηση για την οποία μάλιστα δεν απαιτούνται και ιδιαίτερα κονδύλια – κεφάλαια.

Όπως παρατήρησε αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, «μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ η οποία δεν κοστίζει παραπάνω από 20 ευρώ τον μήνα, ένα λάπτοπ και μια κάμερα είναι αρκετά για να ξεκινήσει κάποιος ή κάποια ή κάποιοι μια τέτοια “επιχείρηση”».

«Παράλληλα δε», πρόσθεσε, «οι σχετικές ιστοσελίδες περιγράφουν με απόλυτη ακρίβεια πώς θα γίνεται η πληρωμή των… μοντέλων και πώς θα βλέπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τα καθ’ όλα νόμιμα χρήματα του… κόπου τους»!

Οι τιμές βέβαια ποικίλουν αφού εξαρτώνται από τα γούστα των πελατών. Μπορεί να ξεκινούν από 20 – 30 ευρώ για μια απλή ερωτική συνομιλία μέσω των οθονών των ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά να φτάνουν ακόμη και τα 100 και 150 και 200 ευρώ εάν ο διαδικτυακός πελάτης ζητήσει από το μοντέλο να προχωρήσει σε πιο… kinky δραστηριότητες, πάντα μέσω κάμερας!

«Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες διαθέτουν αρκετές ώρες την ημέρα για να κάθονται μπροστά στα λάπτοπ τους και να περιμένουν να ικανοποιήσουν τα πιο ανώμαλα γούστα των… πελατών τους αφού μάλιστα όλο το concept στηρίζεται στην ασφάλεια που παρέχει η μη φυσική επαφή», συμπλήρωσε ο ίδιος αστυνομικός.

Στις περισσότερες μάλιστα περιπτώσεις και οι σύζυγοι γνωρίζουν και συναινούν στην ιδιότυπη αυτή «επαγγελματική δραστηριότητα» των γυναικών τους αφού βλέπουν ότι το οικογενειακό εισόδημα αυξάνεται ικανοποιητικά!

Βέβαια τί θα συμβεί εάν μία γυναίκα της διπλανής πόρτας αναγνωριστεί από κάποιον πελάτη ο οποίος μπορεί να τυχαίνει να είναι ακόμη και γείτονας ή και συγγενής του μοντέλου; «Προφανώς είτε δεν ενδιαφέρονται για τον ηθικό αντίκτυπο στον περίγυρό τους είτε αναλαμβάνουν το ρίσκο μιας τέτοιας εξέλιξης», απάντησε  το στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.!

Βέβαια υπάρχει και μία άλλη εναλλακτική αφού η αγορά είναι παγκόσμια, όταν βλέπουν ότι ότι ο… πελάτης δηλώνει ως χώρα την Ελλάδα, να αποφεύγουν τη σύνδεση μαζί του!

Με δεδομένο ότι έχει διαπιστωθεί από την έρευνα των αρχών ότι τουλάχιστον 3.000 Ελληνίδες της διπλανής πόρτας δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό, γίνεται σαφές ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος αφού οι σχετικές σελίδες είναι εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια στον παγκόσμιο ιστό.

Και βέβαια στην ίδια λογική είναι αυτονόητο ότι και οι γυναίκες, τα ζευγάρια ή και οι άνδρες που βγάζουν χαρτζιλίκι από τέτοιου είδους δραστηριότητες και ζουν σε περιοχές της ανατολικής Αττικής, είναι, αναλογικά, πολλοί!

Άλλωστε η ηθική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα όταν τίθεται ζήτημα βιοποριστικό και μάλιστα αυτό καλύπτεται με την… ασφαλή μέθοδο της προσφοράς διαδικτυακού σεξ!

Πηγή: notioanatolika.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης