Κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Σύρου, ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, που είχε συλληφθεί νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης με την αυτόφωρη διαδικασία έξω από το δημαρχείο του νησιού, αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν σχετικών διευκρινίσεων που δόθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Μυκόνου συνελήφθη καθώς πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις κατοίκων, με αφορμή αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν στην παραλία Καλό Λιβάδι. Μάλιστα, τα ξημερώματα της Τρίτης τρία σκαπτικά μηχανήματα της δημοτικής Αρχής γκρέμισαν τα παράνομα κτίσματα, τα οποία φέρεται να έχτισε ξενοδόχος της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο πρωί ο ξενοδόχος υπέβαλε μήνυση κατά του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά, ο οποίος συνελήφθη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου. Παρ’ όλα αυτά, ο δήμαρχος είχε στην κατοχή του όλα τα νόμιμα έγγραφα, αλλά και τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που ομόφωνα ήταν υπέρ της κίνησης στο Καλό Λιβάδι και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Η κοινωνία του νησιού από το πρωί επιβραβεύει με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο, την κίνηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: mykonosvoice.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης