Ελεύθερος με κατ'οίκον περιορισμό ο Κουκούτσης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014, 19:06
Ελεύθερος με κατ'οίκον περιορισμό ο Κουκούτσης
Ελεύθερος με κατ΄οίκον περιορισμό υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη, με εξαίρεση την μετάβασή του στο ελληνικό κοινοβούλιο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του και την μετάβαση του στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος o βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακρίτριες έλαβαν υπόψη τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και επιπλέον θεώρησαν ότι οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι ικανοί να αποτρέψουν την τέλεση νέων αδικημάτων από τον κατηγορούμενο.

Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κουκούτσης χαρακτήρισε άψογη και επίπονη τη διαδικασία ενώπιον των ανακριτριών, ενώ σχολιάζοντας τα χειροκροτήματα που δέχτηκε κατεβαίνοντας, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας: «Δεν είναι ώρα για χαμόγελα και πανηγυρισμούς. Ο αρχηγός μας όπως και σύντροφοί μας στον αγώνα κρατούνται. Χαμηλά το κεφάλι. Είναι ώρα για δουλειά. Η χώρα πένεται, συρρικνώνεται. Μη γυρίσουμε πίσω. Είναι ψέμα ότι επιζητούμε εμφύλιο. Είμαστε έλληνες εθνικιστές, δεν χωρίζουμε τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς».

Σε σχόλιο δημοσιογράφου πως «έχουμε ένα παιδί νεκρό», ο κ. Κουκούτσης απάντησε: «Και εμείς έχουμε δυο παιδιά νεκρά που τα κλαίμε. Είπατε εσείς οι δημοσιογράφοι, ότι η δημοκρατία πληγώνεται. Κλαίμε για ένα κορίτσι στην Πάρο, την Μυρτώ, που δεν σηκώνει το κεφάλι της. Για τη δημοκρατία πάρτε μαντίλι να κλάψετε».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014, 19:51