Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα το πρωί ο 40χρονος συντηρητής του ξενοδοχείου που είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο μπάνιο του δωματίου στη Σταλίδα, όπου έμεναν τρεις Γερμανίδες τουρίστριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά την απολογία του ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα αυτά που έκανε ήταν μία ανοησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απολογία του τόσο ο ανακριτής όσο και ο εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται στον 40χρονο να φύγει από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Το χρονικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, όταν μία από τις κοπέλες εντόπισε την κάμερα τύπου στικάκι usb, τοποθετημένη με αυτοκόλλητη ταινία στο πάτωμα του μπάνιου.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στις Αρχές. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η κρυφή κάμερα είχε τοποθετηθεί από τον 40χρονο εργαζόμενο του ξενοδοχείου. Στο στικάκι εμφανίζονταν οι τρεις Γερμανίδες να κάνουν μπάνιο.

Πηγή: cretapost

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης