Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι του σπιτιού που έμεναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απολογία της, τής επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η 32χρονη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έσπρωξε τον 39χρονο σύντροφό της από το μπαλκόνι , με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα», δήλωσε η 32χρονη βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή στον οποίο απολογήθηκε, επιμένοντας στην αθωότητά της. Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης  ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού: «Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών».

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε  πως δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της: «Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού». 
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα της επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά τον μήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης