Τη στήριξη τους στους πληγέντες των σεισμών στην Ελασσόνα δείχνουν οι δήμοι της Αττικής. Ήδη ο δήμος Μαραθώνα και ο δήμος Αμαρουσίου, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των άμεσων αναγκών, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος και βρεφικές κρέμες, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, μπισκότα, μέλι, μαρμελάδα, κρουασάν, τσουρεκάκια, κριτσίνια, κουλούρια), εμφιαλωμένα νερά, ατομικούς χυμούς, ατομικές συσκευασίες με μέλι και μαρμελάδα, φάρμακα, είδη καθαρισμού και υγιεινής (απολυμαντικά, αντισηπτικά, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής, σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτιά υγείας, βρεφικές πάνες, βρεφικές κρέμες, μάσκες μιας χρήσης, μωρομάντηλα, οινόπνευμα), κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, αλλά και ρούχα ενηλίκων και παιδιών.

«Και η πιο μικρή προσφορά, σε τέτοιες στιγμές, έχει μεγάλη αξία. Ας δείξουμε για άλλη μια φορά με πράξεις την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο δήμος Μαραθώνα, που όρισε ως σημεία συγκέντρωσης το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μάκρης επί της λ. Μαραθώνος, ενώ ο δήμος Αμαρουσίου όρισε το Δημαρχείο, από αύριο (9/3) έως και την Παρασκευή (12/3) από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι συνάνθρωποί μας στην Ελασσόνα έχουν ανάγκη τη δική μας άμεση βοήθεια και συμπαράσταση. Καλώ τους Μαρουσιώτες και τις εταιρίες που έχουν έδρα στην πόλη μας, να προσφέρουν αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης