Οι λέξεις που έρχονται στο μυαλό διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που διενήργησε την έρευνα για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στο Μάλεμε Χανίων είναι κτηνωδία, θηριωδία και αγριότητα. Σπάνια σε ένα έγκλημα συνυπάρχουν τα στοιχεία του βασανισμού, του μαχαιρώματος, του στραγγαλισμού και του βιασμού.

Ο 27χρονος δολοφόνος της Αμερικανίδας κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να καταδείξει όλη την αγριότητα που μπορεί να κρύβει μέσα του το ανθρώπινο είδος. Ισχυριζόμενος σεξουαλική παρόρμηση, τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, έκανε όπισθεν και ξαναπέρασε πάνω από το σώμα της. Εν συνεχεία τη μετέφερε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπου η άτυχη βιολόγος χτυπούσε τη λαμαρίνα για να της ανοίξει, κατόπιν επιχείρησε να την ακινητοποιήσει μαχαιρώνοντάς την (εκεί προφανώς της έκοψε το αφτί), μετά τη βίασε και τέλος τη στραγγάλισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άμοιρη γυναίκα είχε έρθει από την Αμερική για να μιλήσει σε συνέδριο βιολογίας στο Μάλεμε της Κρήτης. Δύο ώρες πριν από την ομιλία της επιχείρησε να χαλαρώσει κάνοντας μια βόλτα στους αγρούς της περιοχής. Η μοίρα την ήθελε να συναντά τον δολοφόνο της που βρισκόταν στο σημείο με το αυτοκίνητό του. Ο 27χρονος από την Κίσσαμο, πατέρας δύο παιδιών, είναι γιος παπά. Αν κάποιος ανατρέξει στο προφίλ που διατηρεί στα social media, θα δει ότι είναι φυσιολάτρης. Ο ίδιος είχε ανεβάσει φωτογραφίες από την εξερεύνηση του σπηλαίου όπου αργότερα πέταξε το θύμα του. Ισχυρίστηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και πως αντικρίζοντας την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο αισθάνθηκε σεξουαλική παρόρμηση. Αυτή είναι δουλειά των ψυχιάτρων κι όχι του δημοσιογράφου. Το σίγουρο είναι πως για κάποιον λόγο ξύπνησε το κτήνος μέσα του. Δεν δίστασε ούτε στιγμή. Έκανε όσα ένας serial killer μπορεί να κάνει σε μία μακρά περίοδο κτηνώδους δραστηριότητας.

Πώς σκότωσε τη βιολόγο

Τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα Suzanne Eaton ο 27χρονος αγρότης Γ.Π. περιέγραψε η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Νίκος Λαγουδάκης, κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Την πέταξε στη σπηλιά, αφού πρώτα τη βίασε – Η ομολογία του δράστη 

Τα στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν είναι ενδεικτικά του βασανιστικού τρόπου με τον οποίο πέθανε η βιολόγος. Όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σήμερα, ο 27χρονος βίασε την 60χρονη και στη συνέχεια την μετέφερε στη σπηλιά όπου εντοπίστηκε νεκρή.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου, συνάντησε την 60χρονη πεζή κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει, την άφησε αναίσθητη, στη συνέχεια την έβαλε στο πορτμπαγκάζ του οχήματός του και τη μετέφερε στο Μάλεμε, όπου και τη βίασε, προτού την πετάξει στη σπηλιά, όπου τελικώς εντοπίστηκε νεκρή.

Όπως ανακοίνωσε η υπαστυνόμος Α’ Ελένη Παπαθανασίου «ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου εντόπισε τη θανούσα να κινείται πεζή και έχοντας ως κίνητρο τη σεξουαλική της κακοποίηση τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της, την τοποθέτησε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και τη μετέφερε στο φρεάτιο εξαερισμού του πολεμικού καταφυγίου, όπου την απέρριψε, αφού προηγουμένως τη βίασε. Ακολούθως τοποθέτησε στο στόμιο παλέτα που προϋπήρχε και κατευθύνθηκε σε παρακείμενο νεκροταφείο, όπου καθάρισε επιμελώς το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου για να εξαφανίσει τυχόν ίχνη και πειστήρια που θα μπορούσαν να τον ενοχοποιήσουν».

Ο χρόνος θανάτου της άτυχης γυναίκας προσδιορίστηκε ως το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου και το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό. Το πτώμα έφερε πολλαπλά κατάγματα πλευρών και προσώπου καθώς και κακώσεις στα χέρια.

Με πληροφορίες από cretapost, flashnews

Διαβάστε επίσης:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης