Εκτός κινδύνου ο νεαρός που μαχαιρώθηκε σε ψητοπωλείο στα Διαβατά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 10:45
Εκτός κινδύνου ο νεαρός που μαχαιρώθηκε σε ψητοπωλείο στα Διαβατά

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, ο οποίος μαχαιρώθηκε μέσα στο κατάστημά του έπειτα από συμπλοκή με τρία άτομα.

Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε πως ο «31χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και αναμένεται σήμερα να καταθέσει στους άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης». Ο άνδρας νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διακομίσθηκε αιμόφυρτος έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε στα πλευρά.

Η Ευαγγελία Καρανικόλα, μητέρα του νεαρού, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Τρόμαξα όταν είδα το παιδί μου στο έδαφος μαχαιρωμένο. Τον μαχαίρωσαν τρεις φορές μπροστά στα μάτια μου, όταν μπήκε ανάμεσά τους, για να με προστατέψει και να τους χωρίσει». Το συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης λειτουργεί τους τελευταίους τρεις μήνες και η περιοχή, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η μητέρα του άνδρα, είναι φιλήσυχη.

«Τα δύο άτομα που δημιούργησαν το επεισόδιο είχαν έρθει για πρώτη φορά στο κατάστημά μας, κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όταν ζήτησα να πληρώσουν τον λογαριασμό, περίπου 100 ευρώ, αντέδρασαν άσχημα. Αρνήθηκαν και άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους. Πλησίασα για να τους χωρίσω και άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι. Ο γιος μου τρόμαξε, μπήκε ανάμεσά τους και ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι, τον μαχαίρωσε και εξαφανίστηκε» είπε η κα Καρανικόλα, περιγράφοντας το περιστατικό.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 10:54