Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Περιστατικό με πυροβολισμούς που είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος σημειώθηκε έξω από μπαρ της Γλυφάδας το πρωί της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μετέδωσε πρώτο το zougla.gr, στις 4:40 το πρωί, έξω από το μπαρ Joy στην Αγγέλου Μεταξά 48 (στη συμβολή με Πανδώρα), αντηλλάγησαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα και ένα άτομο να καταλήξει αργότερα στο νοσοκομείο. 

Ειδικότερα, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν δύο άτομα Αλβανικής καταγωγής έφτασαν πεζοί στο σημείο και, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους,  άρχισαν να πυροβολούν κατά ενός 37χρονου Αλβανού ο οποίος δέχτηκε σφαίρες στη θωρακική χώρα και δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για έναν από τους μετόχους του καταστήματος, γεγονός που δημιουργεί στις Αρχές υποψίες περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Παράλληλα, στο στόχαστρο των «πιστολάδων» μπήκε ακόμη ένα άτομο, επίσης Αλβανικής καταγωγής, το οποίο τραυματίστηκε, ενώ από τον εξοστρακισμό των σφαιρών τραυματίστηκαν ελαφρά ακόμη δύο πελάτες, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 43 και 28 ετών αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους λόγους που προκάλεσαν το περιστατικό, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Δείτε video που ανέβηκε στο youtube τι έγινε λίγο μετά τους πυροβολισμούς


(Από τον χρήστη Nyxtobaths Nyxtobaths)

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης