Αυξημένα είναι τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν από την ΕΛ.ΑΣ. αναμένοντας κλιμάκωση των διαμαρτυριών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και επιθέσεις ειδικά ύστερα και από το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. 

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί περισσότερες από 300 επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα, με τελευταία αυτήν στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη της αστυνομίας αποφασίστηκε πως πρέπει να ληφθούν έκτακτα μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ισχυροποιηθούν τα μέτρα φύλαξης, ιδίως στα αστυνομικά τμήματα, με ενισχυμένες περιπολίες και παρατηρητές με πολιτικά ρούχα, που θα ενημερώνουν τις δυνάμεις στο τμήμα για ύποπτες κινήσεις ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, αυξάνονται τα μέτρα και η φρούρηση σε κτίρια που θεωρούνται στόχοι, όπως τα δικαστήρια, καθώς και σε πρόσωπα, που είναι δυνατό να αποτελέσουν στόχους. Επιπλέον, θα πετούν drones της Αστυνομίας σε περιοχές που υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι δυνατό να σημειωθούν επιθέσεις, ώστε να παρέχεται άμεσα εικόνα στο επιχειρησιακό κέντρο. 

Παράλληλα θα ενεργοποιηθεί σε όλο το φάσμα το πληροφοριακό δίκτυο της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης