Εξοργισμένοι με την απόφαση του Δήμου Λαρισαίων να στήσει «Χριστουγεννιάτικο παζάρι» στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης είναι οι καταστηματάρχες της Λάρισας.

Σύμφωνα με το thessalianews, οι έμποροι της πόλης ενημερώθηκαν για την εξέλιξη σήμερα το πρωί, από στόμα σε στόμα, καθώς ο Δήμος λειτούργησε εν αγνοία τους και έλαβε, όπως λένε, «εν κρυπτώ» μια τόσο βλαπτική απόφαση για τα συμφέροντά τους αφού ακόμα και η Οικονομική Επιτροπή του δήμου είχε απορρίψει σχετική πρόταση την οποία είχε θέσει προς ψήφιση η πλευρά του δημάρχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Τσαπλές εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία των καταστηματαρχών σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον δήμαρχο κ. Τζανακούλη.

Ο τελευταίος σε μια προσπάθεια κατευνασμού των αντιδράσεων τους πρότεινε να συναντηθούν τη Δευτέρα στο δημαρχείο αλλά η απάντηση του εμπορικού συλλόγου ήταν αρνητική, καθώς όπως του διεμήνυσε δεν έχουν καμιά διάθεση να πάνε για να ενημερωθούν για τις παράγκες και τι θα πουλάει η κάθε μία.

Αντιθέτως ο εμπορικός σύλλογος ετοιμάζει τη Δευτέρα έκτακτη συνέντευξη Τύπου για να καταγγείλει την πρωτοβουλία του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης