Δήλωση μέσα από τη φυλακή έκανε, μέσω του δικηγορικού γραφείου που τον εκπροσωπεί, ο Θωμάς Λιακουνάκος, με αφορμή δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει στείλει γραπτό μήνυμα (sms) στον Peter Colleridge, Βρετανό κατηγορούμενο στην υπόθεση του «ξεπλύματος» χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Δήλωση Θ. Λιακουνάκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επ’ αφορμή δημοσιευμάτων αναφορικά με τηλεφωνικό μήνυμα που φέρεται να απέστειλα στον Peter Colleridge δηλώνω κατηγορηματικά ότι, ανεξαρτήτως της μη ευοδώσεως της σχετικής προσπάθειάς μου, ακολουθήθηκε μία καθ’ όλα διαφανής διαδικασία, στα πλαίσια του Νόμου, εις γνώσιν τόσο των Εισαγγελικών Αρχών όσο και των αρμοδίων Ανακριτών του Ν. 4022/2011 προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή συνδρομή στο έργο τους με την υπόδειξη εμπλεκομένων προσώπων που μόνο αυτά θα μπορούσαν να διευκολύνουν στη συλλογή κρίσιμων στοιχείων.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία του σχετικού μηνύματος διαστρεβλώνει απόλυτα την πραγματικότητα και εξυπηρετεί δυστυχώς τον αποπροσανατολισμό. Φαντάζει δε εξαιρετικά οξύμωρη, λαμβανομένου υπόψιν ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ασκήσει σε βάρος μου, ήδη, δύο αβάσιμες διώξεις για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ενώ με έγγραφα που απέστειλε η συγκεκριμένη Αρχή στην Ανακρίτρια Διαφθοράς κα Β. Μπράτη, των οποίων έχω, πανηγυρικά, αμφισβητήσει την προέλευση, την αξιοπιστία και την αποδεικτική τους ισχύ, συνελήφθην και διετάχθη η προσωρινή κράτησή μου αδίκως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης