Τον σκότωσε για… εκατό ευρώ. Αυτό φέρεται να είναι το κίνητρο του εγκλήματος που έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες στην περιοχή της Αρτέμιδας με θύμα έναν 65χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης της δολοφονίας, που έγινε με κλοτσιές και μπουνιές, είναι ένας 34χρονος Αλβανός οικοδόμος.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κατέληξαν ότι οι δύο άντρες γνωρίζονταν χωρίς όμως ποτέ να είναι «κολλητοί» φίλοι. Κάποια στιγμή ο 34χρονος φέρεται να δάνεισε στο θύμα εκατό ευρώ. Εκείνο το απόγευμα πήγε στο σπίτι του 65χρονου και τον βρήκε στην αυλή. Του ζήτησε να του δώσει τα χρήματα που του είχε δανείσει και σε δευτερόλεπτα οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος πέταξε τον 65χρονο στο έδαφος και άρχισε να τον κλοτσά μέχρι θανάτου. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το περιβάλλον του θύματος και γρήγορα κατέληξαν στον φερόμενο δράστη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εξέτασής του ομολόγησε την πράξη του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η οικογένεια του θύματος δεν γνώριζε το παραμικρό για την οφειλή των εκατό ευρώ που υπήρχε. Ο 34χρονος Αλβανός οικοδόμος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης