Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων (σ.σ.: δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί) προχώρησε η αστυνομία για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι τον περασμένο Φεβρουάριο, μπροστά στα μάτια του 28χρονου γιου τους και της 17χρονης κόρης τους. Σύμφωνα με τη δικογραφία ασύλληπτο παραμένει ένα ακόμα άτομο αλβανικής καταγωγής.

Ήταν περίπου 02.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, στην οδό Ολύμπου, με σκοπό τη ληστεία και πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι την 50χρονη μητέρα, η οποία πέθανε ακαριαία, και τον 53χρονο άνδρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, καθώς οι κατηγορούμενοι χρωστούσαν στον άτυχο άνδρα χρήματα, ενώ τον κατηγορούσαν ότι είχε δώσει πληροφορίες στις αρχές για παράνομες δραστηριότητες.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας οδηγός ταξί ο οποίος μετέφερε τους δύο ένοπλους στο σπίτι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο οδηγός σύμφωνα με την απολογία του δεν ήξερε ότι θα πήγαιναν να σκοτώσουν τον 53χρονο. «Μου είχανε πει ότι θα πάρουνε λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο οδηγός ταξί στις αρχές.

Για την υπόθεση η αστυνομία θα προχωρήσει σε λίγη ώρα σε ανακοινώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης