Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου, σε σπίτι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, δύο άτομα ξένοι υπήκοοι, ως κατηγορούμενοι για τη διάπραξη της ληστείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είχε αναφέρει το cretapost, θύμα διάρρηξης είχε πέσει μία 79χρονη γυναίκα, όταν οι δύο δράστες, εισέβαλαν στο σπίτι της, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Οι δύο άνδρες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και απέσπασαν από το σπίτι της χρυσαφικά.

Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της στο σπίτι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δράστες γνώριζαν πως μένει δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο στο σπίτι καθώς και ότι γνώριζαν καλά την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί διέπραξαν την λόγω ληστεία με αποτέλεσα να συλληφθουν.

Πιο συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία των δύο αλλοδαπών, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, σιδερένιος λοστός, κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες (sim) κινητής τηλεφωνίας.

Τα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και τις αποδόθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή:cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης