Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση του χθεσινού αποκλειστικού ρεπορτάζ του zougla.gr σχετικά με την επίθεση σε βάρος γνωστού ξενοδόχου στη Μύκονο στις 10 Ιουνίου. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν έναν 31χρονο Αλβανό ο οποίος βοήθησε τον φερόμενο δράστη να διαφύγει με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος, μετά την επίθεση με σιδερόβεργα στον ξενοδόχο Θοδωρή Κουσαθανά. Ο νεαρός που εντοπίστηκε χθες το πρωί στο «νησί των ανέμων» αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη για απείθεια. Από τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο με το οποίο ο 31χρονος μετέφερε τον 32χρονο φερόμενο δράστη, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον ξενοδόχο ακολούθησε ο 32χρονος δράστης, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, οδηγώντας ένα κλεμμένο όχημα και προκάλεσε σκόπιμα τροχαίο ατύχημα ώστε να αναγκάσει τον Θοδωρή Κουσαθανά να κατέβει από το αυτοκίνητό του. Τότε του επιτέθηκε απρόκλητα, και μετά τον ξυλοδαρμό ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, επιβιβαζόμενος σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος συνεργός του. Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώπιον του οποίου οδηγείται ο 31χρονος Αλβανός με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, τα στοιχεία του 32χρονου που ξυλοκόπησε τον ξενοδόχο είναι γνωστά στους αστυνομικούς, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουν διαφύγει από τη Μύκονο και να κρύβονται σε κάποιο άλλο σημείο. 

 

Ο 31χρονος, ένας εκ των δύο δραστών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης