Ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου από την περιοχή των Βριλησσίων είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της δολοφονίας ενός συναδέλφου του 64 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ερευνούσαν την υπόθεση προσήγαγαν τον 43χρονο τον οποίο θεωρούσαν σαν τον νούμερο ένα ύποπτο. Λίγες ώρες αργότερα, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, με το κίνητρο να είναι οικονομικές διαφορές που είχαν οι δύο άντρες. «Συναντηθήκαμε για να βρούμε μια λύση αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν. Τσακωθήκαμε, τον έσπρωξα και έπεσε κάτω. Χτύπησε και έφυγα, αφήνοντάς τον εκεί» φέρεται να είπε ο 43χρονος.

Τα ίχνη του 64χρονου είχαν χαθεί από τις 15 Νοεμβρίου από την περιοχή όπου ήταν το σπίτι του. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το πτώμα του άτυχου άντρα είχαν εντοπίσει περαστικοί, στην περιοχή Αγριλέζα του Σουνίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, η προχωρημένη σήψη του πτώματος εμπόδισε να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία θανάτου. Ο άντρας κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 64χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 1-1-2021 στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου.

Συνελήφθη με ένταλμα 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 64χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 1-1-2021 στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου.

Μετά τον εντοπισμό της σορού ακολούθησε ενδελεχής αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή στην υπόθεση 43χρονου ημεδαπού.

Με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο 43χρονος εντοπίστηκε, προσήχθη για εξέταση και ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ενώ προσδιορίστηκαν και τα κίνητρα της πράξης του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Σε βάρος του 43χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης