Εξιχνιάστηκε η μαφιόζικη εκτέλεση στα Καλύβια - «Μου είχε κάνει μάγια», λέει ο δράστης

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Μαΐου 2021, 22:08
Εξιχνιάστηκε η μαφιόζικη εκτέλεση στα Καλύβια - «Μου είχε κάνει μάγια», λέει ο δράστης

Φως στη δολοφονία του 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, έριξαν οι αστυνομικές αρχές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δράστης είναι ένας 32χρονος, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές, ο 32χρονος εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

«Μου είχε κάνει μάγια»

«Με έκλεβαν στα κοινόχρηστα μαζί με τη γυναίκα του που ήταν διαχειρίστρια. Μετά όμως μου έκανε μάγια και γι' αυτό αποφάσισα να τον σκοτώσω. Το όπλο το αγόρασα από το Μενίδι και μετά την δολοφονία το πέταξα», δήλωσε ο 32χρονος. 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έμειναν άφωνοι, καθώς στην αρχή θεωρούσαν ότι είχαν να κάνουν με ένα πολύ πιο «σκοτεινό» κίνητρο. Ο 32χρονος που διέφυγε στην Αλβανία μαζί με τη μητέρα του την επόμενη ημέρα της δολοφονίας, κρατείται και θα απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Μαΐου 2021, 22:11