Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από πολύμηνη συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 35χρονου υπηκόου Παλαιστίνης, ο οποίος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος στις 8 Ιουνίου 2014 από διερχόμενο πολίτη στις Αχαρνές Αττικής.

Δράστες είναι ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 31χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίνητρο της ανθρωποκτονίας φέρεται ότι ήταν οι διαφορές που είχε ο 40χρονος με το θύμα.

Ειδικότερα, μετά την αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 31χρονη, η οποία διέμενε στο ίδιο σπίτι με το θύμα και τη σύζυγο αυτού, στις 5-6-2014 επικοινώνησε με τον 35χρονο, καθ’ υπόδειξη του 40χρονου, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, και του ζήτησε να συναντηθούν στην περιοχή των Αχαρνών.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας το θύμα μετέβη στις Αχαρνές, όπου τον περίμενε μόνη της η 31χρονη και τον οδήγησε σε απόμερο σημείο. Εκεί τους ανέμενε κρυμμένος ο 40χρονος, ο οποίος με την απειλή όπλου ακινητοποίησε το θύμα, τον εξύβρισε και τον έπληξε πολλές φορές με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης