Είδε την πρώην σερβιτόρα του να μπαίνει στο νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι όπου διασκέδαζε με την παρέα του και έγινε έξαλλος. Ο 28χρονος Ιρακινός, ιδιοκτήτης επίσης καταστήματος, είχε έντονη λογομαχία μαζί της και κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου.

Θαμώνες κατέθεσαν ότι την έπιασε από τα μαλλιά και την έριξε στο πάτωμα. Τότε ο φίλος της νεαρής κοπέλας αντέδρασε με αποτέλεσμα ο 28χρονος να τραβήξει ένα όπλο και να τον πυροβολήσει. Σύμφωνα με την αστυνομία, «ο δράστης, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο δύο άτομα, ενώ επιπλέον τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του καταστήματος, από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε». Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο για να τους περιθάλψουν οι γιατροί.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβαν την υπόθεση και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τον δράστη. «Στην συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και σε νυχτερινό κατάστημα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη».

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης