Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, είκοσι εννέα περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα είκοσι επτά διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, μία κλοπή γυναικείας τσάντας και μία απόπειρα κλοπής από αποθήκη, οι οποίες σημειώθηκαν το τελευταίο επταήμερο στην πόλη του Βόλου.

Ως δράστης συνελήφθη ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο 30χρονος το μεσημέρι της 29ης Δεκέμβρη αποπειράθηκε να διαρρήξει αποθήκη 62χρονου, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης το τελευταίο επταήμερο προέβη στις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

διέπραξε είκοσι επτά διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε συνολικά τα χρηματικά ποσά των 206 ευρώ και 300 δολαρίων Η.Π.Α., δύο κινητά τηλέφωνα, ένα σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS), μία κιθάρα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και άλλα μικροαντικείμενα των ιδιοκτητών,
εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε την τσάντα 67χρονης που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία φωτογραφική μηχανή, μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης