Συνελήφθησαν τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου, δύο άνδρες, ηλικίας 24 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, χθες, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, οι δύο άνδρες μπήκαν σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου, όπου διέμεναν κάνοντας διακοπές ένας 36χρονος και μια 43χρονη γυναίκα και αφαίρεσαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 655 ευρώ, 95 λιρών Αγγλίας, 12 δολαρίων Αμερικής, δύο κινητά τηλέφωνα, μια ηλεκτρονική συσκευή (i-pod), κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα εντοπίστηκαν σε αύλειο χώρο κοντά στο ξενοδοχείο ακόμη δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ μέρος από τα κλοπιμαία αποδόθηκε στους κατόχους τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης