Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία μιας 85χρονης που διαπράχθηκε στις 6 Νοεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε φιμωμένη εντός του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δράστες είναι δύο Ρομά, ηλικίας 21 και 17 ετών, και κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες τις πρωινές ώρες της 6-11-2014 εισήλθαν στο διαμέρισμα της 85χρονης, την ακινητοποίησαν και τη χτύπησαν επανειλημμένα προκειμένου να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε.

Τελικά, αφαίρεσαν το ποσό των 400 ευρώ και αποχώρησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος είχε συλληφθεί τις βραδινές ώρες της 12-11-2014 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε κλοπές και ληστείες κατ’ εξακολούθηση, στην οποία συμμετείχε και ο 17χρονος συνεργός του στην ανθρωποκτονία.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο δράστες είχαν διαπράξει δύο ληστείες και εννέα διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 17χρονου συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης: Σκότωσαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014, 14:21

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης