Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές έγιναν κατά την ευρεία αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου, καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η επιχείρηση έγινε με τη συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων της διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., της διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έξι συλλήψεις έγιναν για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή, ενώ έγιναν και 8 κατ’ οίκον έρευνες.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης