Zougla Newsroom

Χρειάστηκαν μόλις δεκαπέντε δευτερόλεπτα για να παραβιάσουν την εξωτερική γυάλινη πόρτα γνωστού φούρνου στα νότια προάστια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε το zougla.gr, από την στιγμή που οι τέσσερις ανήλικοι εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος αρκούσαν εβδομήντα δευτερόλεπτα για να ψάξουν όλους τους χώρους και να αρπάξουν από την ταμειακή μηχανή τα λίγα ευρώ που είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες.  

Ήταν μια από τις τρεις διαρρήξεις που έκαναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Παιανία, Βάρη και Γλυφάδα. Μέσα σε δυο ώρες, χρησιμοποιώντας ταξί για να πηγαίνουν από το ένα σημείο στο άλλο, κατάφεραν να αρπάξουν 695 ευρώ και στη συνέχεια να κινηθούν προς της περιοχή του Ρέντη. Εκεί όμως αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τους είδαν να κατεβαίνουν από το ταξί και θέλησαν να τους ελέγξουν.

Το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στις τσέπες τους έβαλε σε υποψίες τους ενώ είχαν ήδη ενημερωθεί για τις διαρρήξεις που είχαν προηγηθεί. Οι νεαροί, ένας ηλικίας 17 ετών και τρεις 15χρονοι, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Μαζί τους ήταν και ένας 43χρονος ο οποίος οδηγούσε το ταξί, το οποίο μετέφερε τους αμούστακους διαρρήκτες.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχουν κάνει και άλλες παρόμοιες επιδρομές σε καταστήματα της περιοχής. 

Παρακολουθήστε το βίντεο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης