Στην εξάρθρωση ακόμη ενός κυκλώματος που εισήγαγε κοκαΐνη στην Ελλάδα από χώρες της δυτικής Ευρώπης εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην Αθήνα, στη Νέα Ιωνία και στην Άρτα, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, τέσσερα άτομα, μέλη του κυκλώματος. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 41 και 50 ετών, και δύο ξένους υπηκόους, 34 και 38 ετών. Επιπλέον, στην ίδια επιχείρηση συνελήφθη και ένας 45χρονος Έλληνας για κατοχή ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41 ετών Έλληνας ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή με φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών ποσοτήτων κοκαΐνης από την Ολλανδία στη χώρα μας, τις οποίες φέρονται να παρελάμβαναν οι δύο αλλοδαποί, προκειμένου αρχικά να τις αποθηκεύσουν και στη συνέχεια να τις προμηθεύσουν στα άλλα μέλη της σπείρας.

Η διακίνηση των ναρκωτικών στους χρήστες γινόταν με ταξί από τον 50χρονο.

Από τις έρευνες σε χώρους και οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- 1.161 γραμμάρια κοκαΐνη, μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 12.755 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης