Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Πυροσβεστών, των Αστυνομικών και εθελοντών που συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τη Δευτέρα (27/03). 

Πρόκειται για τον ιερέα του Πετροχωρίου, της Ξάνθης, ο οποίος κατοικεί με την οικογένεια του στο Μικρό Τύμπανο. Το πρωί της Τρίτης, δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία και εκ τότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιερέας φαίνεται πως αναχώρησε από το σπίτι του τη Δευτέρα, με το αυτοκίνητό του, και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Το όχημα, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, εντοπίστηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης. 

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός, ενώ η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ιερέα είναι μεγάλη. 

«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού τού ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής» σημειώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης, που επίσης συνδράμει στην προσπάθεια εντοπισμού του ιερέα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατήρ Γεώργιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και φιλήσυχος άνθρωπος, ενώ η εξαφάνισή του έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους συγχωριανούς του όσο και σε ευρύτερα τους κατοίκους της Ξάνθης που τον γνωρίζουν. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης