Σάλος έχει προκληθεί στην περιοχή της Σητείας με το πάθημα 52χρονου επιχειρηματία, ο οποίος φοβούμενος μία επικείμενη χρεοκοπία της χώρας έσπευσε την περασμένη Παρασκευή να κάνει ανάληψη των αποταμιεύσεων του. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού δεν ήταν αρκετή προστασία, όπως αποδείχτηκε, ο τενεκές στην οποία έκρυψε τα κολλαριστά χαρτονομίσματα των 500 και 100 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας που διαμένει στην Σητεία και διατηρεί κέντρο διασκέδασης λίγο έξω από το Πισκοκέφαλο, πήγε στην τράπεζα την περασμένη εβδομάδα και ζήτησε να «σηκώσει» όλες τις καταθέσεις του, που ανέρχονταν στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 270.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησε μάλιστα να του δοθεί το ποσό σε «μεγάλα» χαρτονομίσματα των 500 και 100 ευρώ, πιθανότατα για να μην πιάνουν πολύ χώρο.

Στην συνέχεια θεώρησε σωστό να κρύψει το κομπόδεμα του σε ένα τενεκέ που τοποθέτησε στον χώρο αποθήκευσης τροφίμων του καταστήματος του.

Ωστόσο, τις κινήσεις του φαίνεται ότι έγιναν αντιληπτές, αφού το πρωί της Τρίτης που θέλησε να δει τι γίνεται με τα χρήματα ανακάλυψε ότι τενεκές και 270.000 ευρώ είχαν κάνει «φτερά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, που ερευνά προς κάθε κατεύθυνση. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, η πόρτα της συγκεκριμένης αποθήκης βρέθηκε παραβιασμένη.

Πηγή: cretalive.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης