Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τις πρωινές ώρες της Κυριακής σε χωριό της Καβάλας ένας 22χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή καλωδίων χαλκού και αντίσταση.

Αναλυτικότερα, ο 22χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος αναζητείται, μετέβησαν σε εγκαταστάσεις τεχνικής εταιρείας σε χωριό της Καβάλας και αφαίρεσαν από τον προαύλιο χώρο τέσσερις κουλούρες καλωδίων χαλκού, βάρους περίπου 250 κιλών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την αποχώρησή τους εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Ακολούθως, οι δράστες στη θέα των αστυνομικών την εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 22χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψης προέβαλε αντίσταση.

Κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα και η ποσότητα των καλωδίων, η οποία αποδόθηκε στον δικαιούχο της. Σημειώνεται ότι ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του συνεργού του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης