Άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι του πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Ανδρεουλάκου καθώς και το σπίτι του πρώην Διοικητή της ΔΕΗ Γιώργου Μπιρδιμήρη, περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα που οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στο σπίτι και κοιμόντουσαν.

Στη συνέχεια έκλεψαν το όχημα της συζύγου του πρώην υπουργού και ένα αυτοκίνητο, μάρκας Μερσεντές του κ. Μπιρδιμήρη με το οποίο αποπειράθηκαν να παραβιάσουν και άλλους στόχους της ευρύτερης παραλίας αλλά έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν 48 ώρες αργότερα, σε περιοχή έξω από την Αράχωβα. Η Μερσεντές του Γιώργου Μπιρδιμήρη πυρπολήθηκε χθες ενώ η Volvo του Απόστολου Ανδεουλάκου μεταφέρθηκε σώα στην Άμφισσα, όπου άνδρες της Σήμανσης συλλέγουν κάθε στοιχείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει άγριο κυνηγητό, χτενίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, αφού το σπίτι του Α. Ανδρεουλάκου βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του αδελφού του Θανάση Ανδρεουλάκου, Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Πηγή: fokidatv

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης