Μια λογομαχία στον περίβολο συγκροτήματος κατοικιών στο Καβούρι στάθηκε μοιραία για έναν 47χρονο. Δράστης, σύμφωνα με τις αρχές, είναι ο 24χρονος Αριστόβουλος Πετζετάκις, γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος κατηγορείται ότι οι μπουνιές που του έριξε ήταν η αιτία να χάσει την ζωή του ο γείτονας του.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας όταν ο νεαρός μαζί με την φίλη του έφευγαν από το συγκρότημα κατοικιών. Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 47χρονος κάτι φέρεται να είπε στον νεαρό και οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι τον 47χρονο ο οποίος τραυματίστηκε. Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πήγε στο σημείο αλλά ο τραυματίας αρνήθηκε να ακολουθήσει τους τραυματιοφορείς στο νοσοκομείο. Ο 47χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε αδυναμία και στο αλκοόλ, μπήκε στο σπίτι του και κάποια στιγμή ξάπλωσε. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όμως ένιωσε μια αδιαθεσία και λίγο αργότερα οι δικοί του άνθρωποι τον βρήκαν νεκρό. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία αναζήτησε τον 24χρονο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια κινήθηκαν οι διαδικασίες και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ο νεαρός, που προφανώς είχε ενημερωθεί για το περιστατικό, παρουσιάστηκε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και συνελήφθη με την κατηγορία της θανατηφόρας βλάβης.

zouglanewsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης