Ερωτικά είναι τα κίνητρα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις της στυγερής δολοφονίας της 40χρονης κτηνοτρόφου από το Λεωνίδιο, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να «δείχνουν» ως δράστη έναν 67χρονο συνταξιούχο δολοφόνο, με τον οποίο διατηρούσε μαζί της σχέση στο παρελθόν.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον 67χρονο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί να έχει επικοινωνήσει με γνωστό του πρόσωπο και να έχει παραδεχτεί ότι σκότωσε τη γυναίκα, απειλώντας, παράλληλα, ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, παρά τις εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του, ο συνταξιούχος οικοδόμος παραμένει άφαντος.

Να σημειωθεί ότι το θρίλερ ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, όταν τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο σύζυγός της απευθύνθηκε στην Αστυνομία, κάνοντας λόγο για «ακούσια απαγωγή», αφήνοντας υπόνοιες για τον 67χρονο.

Μετά από έρευνες, η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σε μια πλαγιά σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το μαντρί που διατηρούσε με τον σύζυγό της, στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη γυναίκα είχε πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο στην αριστερή ωμοπλάτη και είχε τουλάχιστον δυο τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τρία χρόνια, η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της για ένα μήνα, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στην οικογένειά της. 

Εδώ και καιρό η 40χρονη ήθελε να διακόψει την σχέση με τον 67χρονο, ο οποίος φέρεται να επέμενε να συνεχίσουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης