Στη σύλληψη ενός 44χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 50χρονου, προχώρησε η αστυνομία στο Αίγιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής, ο 50χρονος επισκέφθηκε τον 44χρονο στο σπίτι του στο Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας και κάποια στιγμή άρχισαν, για άγνωστο ακόμα λόγο, να λογομαχούν. Μετά από λίγη ώρα ο 50χρονος έφυγε από το σπίτι και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του ο 44χρονος τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες μετέβησαν με το αυτοκίνητου του 50χρονου στο Νοσοκομείο Αίγιου. Εκεί οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματα του 50χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για το αιματηρό περιστατικό και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας εντόπισαν τον 44χρονο στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του Νοσοκομείου Αιγίου και τον συνέλαβαν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στον τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε χωράφι με ελιές το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 44χρονος, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης